Član skupine
VIZIJA
RAČUNOVODSTVO d.d.
računovodstvo računovodski servis
   |    računovodski servis eurofinance    računovodstvo mail    računovodske storitve sitemap
računovodski servis

"Vedno sem si želel, da bi imel vse na enem mestu. Računovodski servis, ki bi mi poleg knjiženja nudil tudi davčno in poslovno svetovanje, pomagal pri izterjavi dolgov in nasploh urejal vse potrebno, da bom lahko v miru opravljal svojo dejavnost. Šele v Računovodski hiši Eurofinance so mi vse to zagotovili."

mag. Igor Kvartuh, K2 Print d.o.o.,
direktor

» več izjav naših strank

Kdo nam zaupa?

Poslovne knjige vodimo več kot 200 družbam in podjetnikom različnih velikosti in najrazličnejših dejavnosti. Zahvaljujemo se našim poslovnim partnerjem, ki so želeli podati izjavo o našem sodelovanju.

"Vedno sem si želel, da bi imel vse na enem mestu. Računovodski servis, ki bi mi poleg knjiženja nudil tudi davčno in poslovno svetovanje, pomagal pri izterjavi dolgov in nasploh urejal vse potrebno, da bom lahko v miru opravljal svojo dejavnost. Šele v Računovodski hiši Eurofinance so mi vse to zagotovili."

K2 Print d.o.o., Ljubljana
Direktor Igor KVARTUH

"V naši dejavnosti potrebujem podatke o našem poslovanju zelo hitro, predvsem pa morajo biti podatki ažurni in zanesljiv. Na svojega računovodjo v računovodskem servisu Računovoska hiša - Eurofinance se zanesem in zato zaupam vodenje svojih poslovnih knjig."

MEGA LINE d.o.o., Ljubljana; H2O d.o.o., Radio Ekspres
Direktor Andrej MEGLIČ

"Računovodska hiša - Eurofiinance je servis, ki hitro sledi potrebam in zahtevam našega hitro rastočega podjetja. Poleg njihove prilagodljivosti me navdušuje zanesljivost, strokovnost in natančnost."

MILAVEC d.o.o., Franšiza TUŠ, Ljubljana
Direktor Bruna MILAVEC

"Točne evidence, dober poslovni rezultat, tekoče informacije in prijazno sodelovanje nam nudi Vizija računovodstvo d.d. d.o.o., Ljubljana"

PRIMA PLUS d.o.o., Ljubljana
Direktor Bojan Kržišnik

"Hitrost, popolnost informacij, vsestranskost pri svetovanju, prilagodljivost, strokovnost – to me je prepričalo v računovodskem servisu Računovodska hiša - Eurofinance."

TEXIMP d.o.o., Ljubljana
Direktor Karmen HELMICH

"Vsakokrat, ko vstopim v Računovodska hiša - Eurofinance k svojemu referentu, se počutim dobrodošlega. Tam sedi moj računovodja, ki ima zame in moje podjetje vedno čas."

KANDEX d.o.o., Ljubljana
Direktor Dušan JERKOVIČ

"Vsak obisk pri mojem računovodju v servisu Računovodska hiša - Eurofinance me prepriča v pravilnost moje odločitve, da se jim pridružim. Računovodja se mi posveti, ko potrebujem informacije in razlage, na njegovi mizi pa se mi ne vsiljuje dokumentacija drugega podjetja. Računovodska hiša - Eurofinance skrbijo za poslovne skrivnosti njihovih komintentov, kar daje še dodatno težo njihovemu delu."

KRISMA d.o.o., Ljubljana
Direktor Branko ŠUBIC

"Skrb za oddajo davka, skrb za pravočasen izračun plač, skrb za vsemogoča poročila, ki jih naša država zahteva, sem že davno prepustil drugim. S tem se ukvarja moj računovodski servis Računovodska hiša - Eurofinance, ki je prevzel skrb za to. Tudi če sem jaz na službeni poti ali na dopustu."

MARG d.o.o., Brezovica
Direktor Boštjan BREGAR

računovodske storitve

POKLIČITE NAS: 01/244 58 00

računovodski servis

Vizija računovodstvo d.d.

Koprska ulica 98
1000 Ljubljana

Tel: 01 244 58 00
Fax: 01 244 58 10

Milan Šušteršič
milan.sustersic@vizija-racunovodstvo.si
Damjan Ribar
damjan.ribar@vizija-racunovodstvo.si

© Vizija računovodstvo d.d., Vse pravice pridržane!

računovodske storitve | davčno svetovanje | o nas | računovodski servis | računovodstvo